Moc pěkné určitě se na něj koukněte a ta
huba no prostě nadheré video






ReklamyPROOSSÍÍM-ZDEE


Keď máš všetko občas ti pripadá že nemáš nič-Horatio Caine

Ikonky blogu...Moji výrobu nekopírujte prosím !!!!!!!!!!!!!

ikonky dělala:monika-graphic.blog.cz
Nebo stouhle ikonkou

Červenec 2010

Ahoj ahoj tak zase zitra

31. července 2010 v 23:59
Ahoj ahoj tak zase zitra...............................

Taylor Lautner Pictures

31. července 2010 v 20:38 Twilight sága: Nový měsíc

     Taylor Lautner Pictures 
taylorlaunter.jpg Taylor Lautner image by MailJeevas03
http://www.teenidols4you.com/blink/Actors/taylor_lautner/taylor_lautner_1206895232.jpghttp://api.ning.com/files/bFcyjyNrDYaOoiWeTJ6wk34iyIw*fEsVrZsqBkokA0b*eOZv1Hh8CSONuWw1kubLUGpZXyUuNvx6Ko7XUEaPKyDE1mTmfuhj/taylor_lautner.jpghttp://twilighters.org/wp-content/uploads/2008/11/taylor20lautner-kmy-000057.jpghttp://api.ning.com/files/qUh-GNOkpxRtBHcmIq1wgIL7M6QsJmUViDuL7hOLrIxHESI-zioKDtlicToQQYwp6Z-jmkAmVo6AUA6bwwsS3AgVY1pSEwFq/taylor_lautner_1203457045.jpghttp://www.exposay.com/celebrity-photos/taylor-lautner-kewl-magazine-launch-party-backstage-b13Uug.jpghttp://www.usmagazine.com/files/taylor-lautner-b.jpghttp://www.teenidols4you.com/clink/Actors/taylor_lautner/taylor_lautner_1214759965.jpghttp://www.exposay.com/celebrity-photos/taylor-lautner-kewl-magazine-launch-party-backstage-1Ni9gj.jpghttp://www.teenidols4you.com/blink/Actors/taylor_lautner/taylor_lautner_1169318884.jpghttp://www.pollsb.com/photos/60/173096-taylor_lautner_hottest_guy_planet.jpghttp://gossipteen.com/wp-content/uploads/2009/01/taylor-lautner-guns-new-moon.jpghttp://cm1.theinsider.com/media/0/286/33/taylor_lautner.0.0.0x0.400x590.jpeghttp://teengoss.files.wordpress.com/2009/01/taylor-lautner-new-moon.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_hZLSimu7Lrc/SN48YggneyI/AAAAAAAAFN4/KI0Yyz_jOcw/s400/taylor_lautner_1221657070.jpgtaylor_lautner_1226462991-1.jpg image by STARLITNEWS
http://img.listal.com/image/502423/600full-taylor-lautner.jpghttp://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2009/01/taylor-lautner-twilight.jpghttp://3.bp.blogspot.com/_JCctdMIKfMI/SWn6HGW3VBI/AAAAAAAAAAM/wtIHgi8VX6M/s400/Taylor%2BLautner%2BPopStar%2BMagazine%5B1%5D.jpghttp://surfme.files.wordpress.com/2009/01/taylor-lautner.jpghttp://cdn.buzznet.com/media/jjr/headlines/2009/03/taylor-lautner-lax-vancouver.jpghttp://images2.fanpop.com/images/photos/4100000/Taylor-Lautner-jacob-black-4125317-376-500.jpghttp://images2.fanpop.com/images/photos/3700000/Photoshoots-J14-taylor-lautner-3725076-320-480.jpghttp://images.teamsugar.com/files/upl1/1/12981/03_2009/294d7d8e9e1776dc_taylor-lautner.jpghttp://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/03/bike-lautner/taylor-lautner-dirt-bike-20.jpghttp://images.b105.com.au/2008/12/05/94033/twilight-taylor-lautner-04-H30-600x400-600x400.jpghttp://j.bdbphotos.com/news/pictures/0L/28/22028_large.jpg
menší ale slušíííííXD
Obrázek “http://kissthelibrarian.files.wordpress.com/2008/04/taylor11.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.http://www.sugarslam.com/wp-content/uploads/2009/01/taylor.jpghttps://fp2rng.bay.livefilestore.com/y1mcRhQYaeNxxdsoSep0Ea--5yU5dVaTXO5lMgnEFaZUXh8MX-HOF-6XtfBHoDWaqhJ2BOTU1bXjUEioPMXyztIGhCXpoEApdm25bpiHmMKUiGxy_AWqciOZwqQwpOigy3YgvxyNod-Ajw/874_taylor%2520lautner%25202.jpg


Taylor o českých fanoušcích

31. července 2010 v 19:49 Herci

Taylor o českých fanoušcích

Taylor o ČR♥


Na jednom blogu
ZDE - Zdroj
jsem našla tento super rozhovor s Taylorem, kde mluví o českých fanoušcích!!!

Jistý Čínský magazín nám poskytl rozhovor s Taylorem kolem New Moonu.


Jak se vám New Moon točil?
Taylor: Výborně, bylo to skvělé... Všichni kolegové na place byli úžasní a zažil jsem s nimi při natáčení hodně zábavy.

S kým se vám točilo na place nejlépe?

Taylor: S Kristen Stewart (smích), já s nikým jiným moc nenatáčel samozřejmě. Protože New Moon se točí právě skoro pořád kolem Jacoba a Belly, kteří jsou stále spolu.

Bylo vidět, že jste si to užíval.
Taylor: Yeah, a moc. Hlavně kaskadérské scény, je to můj koníček, takže to šlo všechno hladce, díky tomu mě natáčení bavilo o to více.

Stala se z vás velká hvězda. Protože hlavní hit je Team Jacob a Team Edward, jak reagujete na tolik popularity?
Taylor: Heh, nedělá mi to žádný problém (smích), když jsem byl malý, hodně jsem snil o tom být populární a když se to konečně splnilo nebráním se tomu. Svoje fanoušky miluju, protože díky nim vím, že jsem dobrý a že mám pokračovat.

Myslíte si, že je Robert hezčí než vy?

Taylor: To byl vtip? On je přece hnusnej upír, já jsem ten hlavní vlkodlak (smích). No samozřejmě, že Robert má větší popularitu, ale mě to nevadí, já jsem rád za svoje fandy.

Co by jste vzkázal fanouškům do každé země?
Taylor: Do každé? To nevím, ale vím o několika zemích, které nejsou moc vidět a přitom jsou jedni z nějvětších fanoušků a kdybych měl jednu z nich vyjmenovat bylby to takový pozdrav
"Czech fans, go to the cinema to New Moon, are wonderful love you"


TAYLOR ŘEKL: Vím o zemi, která není moc vidět a přitom jsou tu jedni z nějvětších fanoušků!! Čeští fanoušci, běžte do kina na New Moon, jste báječní miluju vás!


Taylor Lautner

31. července 2010 v 19:47 Letné Novinky

Taylor Lautner bude nejlépe placeným teenagerem hollywoodské historie  


LOS ANGELES
Ekonomická krize se Hollywoodu vyhýbá obloukem a pocítí to především sedmnáctiletý herec Taylor Lautner. Jemu totiž za nový film vyplatí producenti zatím rekordní honorář pro nezletilou hvězdu - 7,5 milionu dolarů, v přepočtu tedy zřejmě něco kolem 138 milionů korun.
Svalovce Taylora si loni zamilovali především náctiletí diváci v pokračování hororu Stmívání s podtitulem Nový měsíc. Ale mladík jde ihned do dalšího projektu, objeví se ve snímku Northern Lights a se smlouvou podepíše nárok na honorář, který zatím tak mladému herci nikdy nikdo nevyplatil.

V dubnu snímek začne natáčet režisér John Moore. Taylor si zahraje přitom akrobatického pilota, jehož úhlavním nepřítelem je jeho otec miliardář.

Role by ale mohl získat také v akčním dramatu Cancun a remaku Vision Quest.

Famous


VTĚRKA CASTLE-Americký kriminální seriál

31. července 2010 v 13:18 | Natalia23 |  všehochuť
Obsazení Hlavní článek: Seznam postav hrad Castle
Nathan Fillion jako Richard hrad - slavný autor, který poté, co právě zabil jeho nejslavnější charakter, Derek Storm, a je obtěžovaný jeho vydavatel / ex-manželka, se vytáhl ve které NYPD Detektiv Kate Beckett pomoci s kopie- kočka věci a objevuje nový zdroj inspirace v ní. Zámek má nyní příležitost využít svých znalostí a dovedností, aby pomohla řešit vraždy.

Staňa Katić jako detektiv Kate Beckett - detektiv z oddělení vražd s NYPD. Ona je prvotřídní vyšetřovatel, který získal si reputaci jako detektiv, který je zaujat neobvyklé případy. Nastoupila v platnost poté, co její matka byla zavražděna, a případ se nikdy nevyřešil.

Jon Huertas jako detektiv Javier Esposito - pracuje v oddělení vražd s Kevin Ryan jako součást týmu Beckett. On je vždy připraven s ironickým komentář, aby Beckett na prsty u nohou a těší se, jak hrad riles ji. On a Ryan jsou přátelé, i když neustále dohadují o temné skutečnosti.

Seamus Dever jako detektiv Kevin Ryan - funguje také vedle Esposito jako součást týmu Beckett. On a Esposito pravidelně škádlit Beckett, ale jsou neuvěřitelně chrání ji a nakonec se k ní chovat jako jeden z chlapů. znak byl pozdní dodatek k show, jako původní prezentace pilot byl pouhých 37 minut.

Tamala Jones jako Dr. Lanie Parish - lékař, který má přátelské výhled. Jako přítel Beckett, ona je jedna z mála lidí Beckett dá mluvit jednoduše a bez výhrad.Ona je také jeden z mála lidí, kteří oznámení osobní spojení mezi Beckett a hrad, a vybízí ji, aby jednala na to.

Ruben Santiago-Hudson jako kapitán Roy Montgomery - šéf Beckett, který oceňuje Beckett odhodlání a píle, ale udržuje těsné hodinky, aby se ujistil vyšetřování hladce. On je pobavila, kolik hradu trápí Beckett, ale také oceňuje, jak účinné jsou oba faktory, když pracují společně.

Molly Quinn jako Alexis hrad - Hrad je šestnáct-rok-stará dcera, která je často zjištěno, že zralejší a zodpovědnější než její otec. Ona je velmi světlý a ve škole líbí. Její sociální a mezilidské problémy často paralelně nějaký aspekt případu hradu a Beckett se vyšetřuje, zatímco hrad někdy zeptá, svůj názor na motivaci pro některé akce, jichž se dopustila zabijáky lovy (např. kdo by se někdo mohl požádat o peníze).

Susan Sullivan jako Martha Rodgers - herečka a pryč Broadway, je hrad matka a žije s ním a její vnučka Alexis. Ona pomáhá její syn přes potíže zvýšení dospívající dívka (byť jako zralý jako Alexis), ale je také prokázáno, že aktivní společenský život. Žije s hrad částečně proto, že předchozí manžel utekl se všemi jejími úsporami.


CASTLE

31. července 2010 v 13:12 všehochuť
Ahoj ahoj tento serial je cekem dobrý.dávali  ho na joj. Já sem ho tak trochu viděla a je celkem zajímaví.Tak doufejme že nám dají druhou řadu.pokud se líbí i vám tak napište do  komentářů co si myslíte.................

Castle-3-226x300 Castle
Popis:
Spisovatel lehkovážných románů Nick Castle, u kterého se zdá, že má vše na co pomyslí. Jeho pověst lamače dívčích srdcí. V jeho posledním románu zabil nejznámější postavu jeho románů. Zdá se, že se dostane do síně slávy. Jednoho dne ho kontaktuje mladá detektivka Kate Beckettová, aby ji pomohl se sérií vražd které jsou prováděny přesně jak on popisuje ve svých knihách.
Tvůrci:
Rob Bowman, Thomas J. Wright, Bryan Spicer, John Terlesky

Herci:
Stana Katic, Nathan Fillion, Molly C. Quinn, Ruben Santiago-Hudson, Jon Huertas, Tamala Jones, Susan Sullivan, Dan Castellaneta, Channon Roe, Bruno Campos, Caterina Scorsone, Erin Matthews, Monet Mazur, Stephen J. Cannell, Keir Dullea,


Nathan Fillion

31. července 2010 v 12:03 pikošky

Nathan Fillion dnes slaví 39. narozeniny!

Caleb/Malcolm Reynolds/Hammer


Robert Pattinson-info

31. července 2010 v 12:01 Herci

Robert Pattinson-info


Celé jméno: Robert Thomas Pattinson
Datum narození: 13.5.1986 v Londýně, Anglie
Výška: 185cm
Povolání: Herec, model, muzikant
Sourozenci: 2 starší sestry-Lizzie, Victoria
Hraje na: kytaru a piano

Filmografie:
  • 2010 - Nezapomeň na mě
  • 2009 - Nový měsíc
  • 2008 - Stmívání, How To Be, The Summer House, Little Ashes
  • 2007 - The Bad Mother's Handbook
  • 2006 - Harry Potter a Fénixův řád
  • 2005 - Harry Potter a Ohnivý pohár
  • 2004 - Jarmark marnosti, Království prstenu

Zdroje:
IMDb, CSFD, Osobnosti, Wikipedia

Ian Somerhalder-Info

31. července 2010 v 12:00 Herci

Ian Somerhalder - info


Celé jméno: Ian Joseph Somerhlader
Datum narození: 8.12.1978 v Louisianě, USA
Výška: 177cm
Povolání: Herec, model, producent
Sourozenci: bratr Robert(Bob) a sestra Robin
Hrál: fotbal a baseball

Filmografie:
  • 2009 - Turnaj zabijáků, The Vampire Diaries
  • 2008 - Ztracené město
  • 2007 - Marco Polo
  • 2006 - Puls
  • 2005 - Ztraceni: Cesta
  • 2004 - Ztraceni, V rukách nepřítele
  • 2002 - Pravidla vášně, Kriminálka Miami
  • 2001 - Smallville, Dům života
  • 2000 - Young Americans
  • 1999 - Znovu na světě
  • 1998 - Celebrity
  • 1996 - Policie z New Orleans
Zdroje:
IMDb, CSFD, Osobnosti, Wikipedia


Nathan Fillion-info

31. července 2010 v 11:55 Herci

Nathan Fillion-info


Celé jméno: Nathan Christopher Fillion
Datum narození: 27.3.1971 v Edmontonu, Kanada
Výška: 187cm
Povolání: Herec
Sourozenci: starší bratr Jeff


Filmografie:
  • 2010 - Super
  • 2009 - Castle, Wonder Woman
  • 2008 - Dr. Horrible's Sing-Along Blog, Tricker
  • 2007 - Zoufalé manželky, Servírka, Drive, Hlas smrti 2: Světlo
  • 2006 - Ztraceni, Slimák
  • 2005 - Serenity
  • 2004 - Outing Riley
  • 2003 - Buffy, přemožitelka upírů, Miss Match
  • 2002 - Pasadena, Firefly
  • 2000 - Dracula 2000
  • 1999 - Dožeň, co se dá!
  • 1998 - Zachraňte vojína Ryana, Two Guys, a Girl and a Pizza Place
  • 1993 - Havárie v Arktidě
Viděla jsem:
Zoufalé manželky, Dr. Horrible's Sing-Along Blog, Castle

Zdroje:
IMDb, CSFD, Osobnosti, Wikipedia
CSI:NY
Všechno souvisí se vším-Mac teylor
CSI:Las Vegas
Sústreďte sa na to čo neklame na dôkazy-Gil Grissom
CSI:Miami
Keď máš všetko pobčas ti pripadá že nemáš nič
Mi nikdy nespíme nikdy-Horatio caine (Kriminálka Miami VII)ankety

x
Gil-Horatio-Mac
csi:videa
x
kriminalni-serialy
x
x
x
x
x
x
Marky
x
GOGO
x
x
x
x
missromance.blog.cz
x
Tajana115.blog.cz
x